LabdeMed, ook voor corporate testing

Bedrijven

De gezondheid en het welzijn van uw personeel is belangrijk. Niet alleen voor de medewerkers zelf, maar ook voor uw bedrijf. Gezond personeel betekent minder ziekteverzuim, minder ziektekosten en meer werkplezier. LabdeMed biedt corporate testing aan, ook op locatie.

Preventieve gezondheidscheck

U kunt als werkgever bij LabdeMed een preventieve gezondheidscheck voor uw personeel laten uitvoeren. Tijdens deze uitgebreide screening wordt de fysieke conditie en de leefstijl van uw medewerkers getest. De volgende aspecten komen aan bod:

  • Medisch: bloedonderzoek om bijvoorbeeld bloedsuiker, lipiden (o.a. cholesterol), leverfunctie etc te meten
  • Vitaliteit en leefstijl: conditietest, BMI-meting, advies en coaching gezonde leefstijl

Testen op drugs- of alcoholgebruik

LabdeMed biedt drugs- en alcoholtesten aan voor op de werkvloer. Wij begrijpen dat zo’n test een flinke inbreuk kan betekenen op de privacy van werknemers. Toch kan er een gegronde reden voor zijn. Bijvoorbeeld als veiligheid een rol speelt. Denk aan werken in de bouw of in de vervoerssector. Bij vermoeden van gebruik van verdovende middelen op de werkvloer kan een werknemer zichzelf ‘vrijpleiten’ door een onafhankelijke drugstest te ondergaan.

Medische keuringen

Wij bieden verschillende vormen van medische keuringen aan. Een greep uit ons aanbod:

  • Bedrijfskeuringen
  • Aanstellingskeuringen
  • Acceptatiekeuringen voor verzekeringsmaatschappijen

Privacybeleid

In onze kleinschalige samenleving zijn families, vrienden, kennissen en werkrelaties nauw verbonden met elkaar. LabdeMed hecht dan ook veel waarde aan de bescherming van privacy. De resultaten van de bedrijfstesten die wij aanbieden zijn vertrouwelijk, evenals persoons- en bedrijfsgegevens.

Wij werken volgens de officieel vastgestelde privacyregels van de Landsverordening Bescherming Persoonsgegevens (LBP) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Bent u geïnteresseerd in corporate testing?

Neem dan gerust contact op via + 5999 736 1030 of maak een afspraak via ons contactformulier.

Altijd bij de hand: de LdMApp

Met onze gebruiksvriendelijke app kunt u snel informatie over onze dienstverlening opzoeken. Zoals priklocaties, openingstijden, testresultaten en botika na warda. Download nu de LdMApp in de App Store of Google Play Store. Meer weten? Bel met ons hoofdkantoor (+ 5999 736 1030) of haal de folder op bij een van de LabdeMed prikposten.