Uw mening is belangrijk voor LabdeMed

Suggestie of klacht

LabdeMed doet er alles aan om uw bezoek aan een van onze vestigingen zo prettig mogelijk te laten verlopen. We horen graag wat u van onze dienstverlening vindt. Bent u tevreden, heeft u een suggestie of misschien een klacht? Laat het ons weten. Met uw opmerkingen kunnen wij onze dienstverlening steeds verder verbeteren.

Suggestie of compliment?

Bent u patiënt, ondernemer of medisch professional en heeft u ideeën om de zorg van ons laboratorium te verbeteren? Ook dat horen wij graag. Gebruik hiervoor het formulier Suggestie of compliment.

Klacht

Onze medewerkers spannen zich in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het gebeuren dat u niet helemaal tevreden bent over onze service. Dat is vervelend, voor u en voor de medewerker(s) waardoor u geholpen bent. Wij raden u aan om als eerste uw klacht rechtstreeks met de betrokkene(n) te bespreken. Er samen over praten helpt en zorgt vaak voor een oplossing.

Kwaliteitsfunctionaris

Is de kwestie niet opgelost of vindt u dat uw klacht niet goed is behandeld? Dan kunt u een klacht indienen bij onze kwaliteitsfunctionaris. Gebruik hiervoor het formulier Klacht. Dit formulier komt rechtstreeks bij de kwaliteitsfunctionaris van LabdeMed terecht en wordt vertrouwelijk behandeld.

Bespreekt u uw klacht liever telefonisch? Neem dan contact op met onze kwaliteitsfunctionaris via + 5999 736 1030, op werkdagen van 08:00 tot 12:00 uur.

Altijd bij de hand: de LdMApp

Met onze gebruiksvriendelijke app kunt u snel informatie over onze dienstverlening opzoeken. Zoals priklocaties, openingstijden, testresultaten en botika na warda. Download nu de LdMApp in de App Store of Google Play Store. Meer weten? Bel met ons hoofdkantoor (+ 5999 736 1030) of haal de folder op bij een van de LabdeMed prikposten.