Uw gezondheid staat centraal bij LabdeMed

Patiëntenportaal

LabdeMed vindt het belangrijk dat u als patiënt inzage heeft in uw medisch dossier. Hierin staan uw persoonlijke gegevens en de uitslagen van uw laboratoriumtesten. U kunt deze uitslagen online bekijken op een moment dat u het beste uitkomt. Zo hoeft u niet onnodig te wachten op de uitslag én bent u beter voorbereid op het gesprek met uw huisarts of specialist.

Toegang

Patiënten van LabdeMed kunnen gebruik maken van ons beveiligde patiëntenportaal. Daar gaan uiteraard wel een aantal stappen aan vooraf. Hieronder leest u hoe u toegang krijgt tot deze gratis online service.

Stap 1 – Aanmelden

U moet zich persoonlijk aanmelden bij de balie van ons hoofdkantoor. Om uw privacy te waarborgen, is het nodig dat u zich legitimeert met een geldig identiteitsbewijs. Nadat u het aanmeldingsformulier heeft ingevuld, kunt u zich thuis online aanmelden in het LabdeMed patiëntenportaal.

Stap 2 – Online aanmelden

U moet zich eerst registreren. Via de inlogbutton op deze pagina komt u op het toegangsscherm waarop u uw e-mailadres invult. Binnen een paar minuten ontvangt u een bevestigingsmail met een link om uw wachtwoord aan te maken.

Stap 3 – Wachtwoord aanmaken

Via de link in de bevestigingsmail maakt u uw eigen wachtwoord aan waarmee u voortaan kunt inloggen. Mocht u uw wachtwoord vergeten, dan kunt u via de tab ‘Forgot Password’ een nieuw wachtwoord aanvragen.

Stap 4 – Inloggen en gebruik patiëntenportaal

Ga via de inlogbutton op deze pagina naar het toegangsscherm. Met uw e-mailadres en wachtwoord krijgt u toegang tot uw eigen dossier waarin o.a. uw labresultaten zichtbaar zijn.

Overleg met huisarts of specialist

Wij adviseren uitdrukkelijk om uw uitslagen met uw huisarts of specialist te bespreken. Hij/zij heeft toegang tot de volledige gegevens die nodig zijn om uw gezondheid te monitoren. Testen met een impactvolle uitslag worden in eerste instantie niet opgenomen in het patiëntenportaal.

Beveiligde database

Uw privacy is volledig gewaarborgd in de beveiligde omgeving van ons patiëntenportaal. LabdeMed hanteert de privacyregels van de Landsverordening Bescherming Persoonsgegevens (LBP) & de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Vragen?

Heeft u vragen over het gebruik van het patiëntenportaal of problemen met inloggen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via + 5999 736 1030 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Altijd bij de hand: de LdMApp

Met onze gebruiksvriendelijke app kunt u snel informatie over onze dienstverlening opzoeken. Zoals priklocaties, openingstijden, testresultaten en botika na warda. Download nu de LdMApp in de App Store of Google Play Store. Meer weten? Bel met ons hoofdkantoor (+ 5999 736 1030) of haal de folder op bij een van de LabdeMed prikposten.