LabdeMed is uw innovatieve en betrouwbare partner

Professionals

Als medisch professional wilt u uw patiënt 100% zekerheid kunnen bieden. Ook in urgente gevallen. Bij LabdeMed kunnen u én uw patiënt vertrouwen op een snel en nauwkeurig testresultaat.

150 beschikbare testen

LabdeMed is een geaccrediteerd medisch laboratorium dat al 40 jaar kwalitatief hoogwaardig laboratoriumonderzoek aanbiedt op Curaçao. Uw patiënt kan bij ons terecht voor meer dan 150 reguliere en geavanceerde testen en heeft keuze uit 17 LabdeMed-vestigingen. Wij streven ernaar om als maatschappelijk verantwoord laboratorium een positieve impact uit te oefenen op de gezondheidszorg op Curaçao. De samenwerking met medisch professionals is hierin essentieel. LabdeMed is er dan ook voor alle artsen, specialisten en zorgverleners die gebruik willen maken van onze diensten.

Innovatie en preventie

Door ons continue innovatiebeleid kunnen wij een optimale dienstenverlening garanderen. Ook preventie en voorlichting vinden wij belangrijk. Zo organiseren wij regelmatig gratis health checks bij onze vestigingen en geven een eigen gezondheidsmagazine uit: Mi Salú.

Internationale ondersteuning

LabdeMed werkt samen met buitenlandse laboratoria zoals het Amerikaanse laboratorium The Great Plains Laboratory. Daarnaast werken wij samen met het Amerikaanse College of American Pathologists (CAP). In het kader van onze ‘management outsourcing’ heeft LabdeMed samenwerkingsverbanden met onze buurlanden. Zo is onze klinisch chemicus, de heer Rudy A.E. Le Blanc, tevens consulent van het ziekenhuislaboratorium van Fundashon Mariadal op Bonaire en werken wij samen met een laboratorium op Aruba.

Waarmee kan LabdeMed u van dienst zijn?

Neem contact met ons op via + 5999 736 1030.

Altijd bij de hand: de LdMApp

Met onze gebruiksvriendelijke app kunt u snel informatie over onze dienstverlening opzoeken. Zoals priklocaties, openingstijden, testresultaten en botika na warda. Download nu de LdMApp in de App Store of Google Play Store. Meer weten? Bel met ons hoofdkantoor (+ 5999 736 1030) of haal de folder op bij een van de LabdeMed prikposten.