LabdeMed gaat zorgvuldig te werk

Zelf een test aanvragen

U kunt bij LabdeMed ook op eigen initiatief labonderzoek laten doen. Bijvoorbeeld voor een DNA-onderzoek of voor een fertiliteitsonderzoek. Ook reguliere testen kunt u zelf aanvragen, zonder tussenkomst van een arts. De kosten worden in deze gevallen niet vergoed door de verzekering.

DNA-onderzoek

De informatie die in DNA opgeslagen zit kan veel onthullen over familieverbanden. DNA-onderzoek kan antwoord geven op belangrijke vragen over biologisch verwantschap.

LabdeMed biedt de volgende testen aan:

  • Verwantschapstest: toont de biologische band tussen familieleden aan
  • Vaderschapstest: toont de biologische band tussen vader en kind aan
  • Niet-invasieve* prenatale vaderschapstest: toont de biologische band tussen vader en ongeboren kind tijdens zwangerschap aan  (* via het bloed)

U kunt de resultaten van uw test gebruiken onder andere als juridisch document voor kinderbijslag, voogdijregeling, immigratie, geboorteakte/inschrijving, gerechtelijk bevel of andere juridische zaken.

Fertiliteitsonderzoek

LabdeMed is hét laboratorium waar u moet zijn voor gedegen fertiliteitsonderzoek. Hierin vallen een hormoononderzoek en semenanalyse. We volgen hierbij de richtlijnen van het World Health Organization, WHO. LabdeMed levert maatwerk: u krijgt de behandeling die optimaal bij u en uw partners past.

Discreet en betrouwbaar

DNA-onderzoek en fertiliteitsonderzoek zijn gevoelige trajecten waarin LabdeMed discreet en zorgvuldig te werk gaat. Onze testmethodes zijn veilig en betrouwbaar en het spreekt voor zichzelf dat uw privacy bij ons in veilige handen is. Voor meer en persoonlijke informatie over deze testen kunt u met ons hoofdkantoor bellen en vragen om de gespecialiseerde medewerker van onze fertiliteit- of DNA-afdeling te spreken.

Kosten

U moet zelf de kosten betalen voor testen die u op eigen initiatief laat doen. De verzekering vergoedt deze testen dus niet.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op via + 5999 736 1030 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Altijd bij de hand: de LdMApp

Met onze gebruiksvriendelijke app kunt u snel informatie over onze dienstverlening opzoeken. Zoals priklocaties, openingstijden, testresultaten en botika na warda. Download nu de LdMApp in de App Store of Google Play Store. Meer weten? Bel met ons hoofdkantoor (+ 5999 736 1030) of haal de folder op bij een van de LabdeMed prikposten.